Prezentare companie

Compania ID SOL PROJECTS SRL a fost înființata în 2014 în București

cu o misiune precisă, aceea de a oferi clienților noștri cel mai înalt nivel al calității în construcții la un preț corect și competitiv, respectând toate normele de siguranță și standardele în domeniul construcțiilor.

De-a lungul timpului, am realizat lucrări de construcţii şi amenajări de spaţii comerciale pentru magazine, terase, baruri dar şi lucrări de construcţii civile pentru case de vacanţă şi pensiuni.

Pentru că niciun proiect nu seamană cu altul, am ales ca numitor comun pentru lucrările noastre excelenţa. Ne adaptăm perfect la cerințele clienților și respectăm necondiționat sloganul companiei

‘’construim mai presus de orice “ .

Prin gama de servicii puse la dispoziţia clienţilor şi partenerilor noştri, cuprinzând toată seria de lucrări de amenajări spaţii industriale, comerciale, construcţii civile, lucrări de instalaţii, proiectare si executie a sistemelor de instalatii in domeniul securitatii la incendiu, mentenanta, servicii de consultanta in vederea obtinerii autorizatiei IGSU, ID SOL PROJECTS  urmărește în mod constant cerințele pieței și vizează mulțumirea clienților pentru fiecare proiect.

Abordare individuală față de fiecare client